Human Talent Results draagt bij aan beter presterende organisaties, door advisering en interventies ten behoeve van talent binnen de organisatie .

 

Door je appelgaard goed te verzorgen kan je rekenen op een betere oogst; Waardeer je de talenten in je organisatie en maak je gebruik van ieders expertise, dan vergroot je kansen op groei en de beste resultaten.

 

Werkwijze

Onze dienstverlening is gebaseerd op kennis van zaken en gerichte analyses, we maken gebruik van de vaak verborgen informatie en kennis binnen de organisatie. 

Dit schept nieuwe inzichten. Daarbij gaan we praktisch aan de slag, maar onderzoeken ook wie of wat écht een rol speelt. Dat is -zeker in compexe organisaties-  vaak minder eenvoudig dan de initiële vraag, maar leidt uiteindelijk wel tot duurzame resultaten. Onze aanpak is altijd 'down to earth' , met zichtbare resultaten op korte termijn en duurzame effecten op lange termijn.

 

Succesvol zijn dankzij menselijk talent

Elke organisatie wil succesvol zijn en doelen bereiken. Maar geen twee organisaties zijn eender. Daardoor is een aanpak voor de ene organisatie uiterst effectief, terwijl dit voor de ander de plank misslaat.

Sterk variabele elementen zijn: 

  • bedrijfscultuur
  • omgevingsfactoren
  • ontwikkeling van de organisatie
  • het aanwezige talent en hoe men ermee omgaat.

Het kopiëren van best practices is dus geen recept voor succes. Optimaliseren van de menselijke factor binnen de organisatie is dat wel. Precies dat is ons specialisme. Wij werken met respect voor individualiteit, maar wel gefocused op de te behalen doelstellingen. Drie kernthema's daarbij zijn:

  • Duurzame inzetbaarheid en performance management
  • Talentmanagement en leiderschap
  • Mobiliteit en loopbaanontwikkeling

 

Wat kunt u verwachten?

Geen lijvige rapporten, wel heldere presentaties en concrete plannen van aanpak. Draagvlak en inzet staan daarbij centraal. Strategisch advies, uitvoeren van een training of begeleiding in een individueel traject: uw doelstellingen, vraagstelling en wensen zijn en blijven voor ons de kern.

 

Meer weten over de mensen achter Human Talent Results?

Human Talent Results is opgericht door Sandra Terwolbeck. In haar loopbaan van ruim 25 jaar werkte zij onder andere als consultant voor adviesbureaus, waaronder Mercer. Onder 'recente opdrachten' vindt u een actueel overzicht van activiteiten en opdrachten. Bij het uitvoeren van opdrachten maakt Human Talent Result gebruik van partners waarmee al vele jaren samenwerkingsverbanden bestaan. Dit garandeert voor u de expertise die u nodig hebt, de professionaliteit van ons advies en de juiste bemensing bij projecten. 

 

Algemene voorwaarden

Human Talent Results is geregistreerd bij de KvK Midden-Nederland, 30250622.
pdfAlgemene Voorwaarden Human Talent Results

Human Talent Results; Pluk de vruchten van uw talenten!