Human Talent Results richt zich op het verbeteren van prestaties van organisaties, door ondersteuning bij het optimaal inzetten van de talenten binnen deze organisaties.

Logo

Waarom ziet u in ons logo een hand die naar een appel reikt? Wie zijn appelgaard goed verzorgt, kan rekenen op een mooie oogst. Wie de talenten in een organisatie waardeert en de aanwezige expertise effectief gebruikt, vergroot de kansen op groei en optimale resultaten.

 

Werkwijze

Wij baseren onze dienstverlening op gerichte analyses en maken gebruik van de vaak verborgen informatie en kennis binnen de organisatie. Dit schept nieuwe inzichten die exact op maat zijn. Uit deze inzichten distilleren wij praktisch gerichte adviezen. Deze zijn altijd 'down to earth' , met zichtbare resultaten op korte termijn en duurzame effecten op lange termijn.

 

Succesvol zijn dankzij menselijk talent

Elke organisatie wil succesvol zijn en doelen bereiken. Maar geen twee organisaties zijn eender. Daardoor hoeft een aanpak die voor de één uiterst effectief en succesvol is, dat voor een andere helemaal niet te zijn. Sterk variabele elementen zijn: 

  • bedrijfscultuur
  • omgevingsfactoren
  • ontwikkeling van de organisatie
  • het aanwezige talent en hoe men ermee omgaat.

Het kopiëren van best practices is dus zeker geen recept voor succes. Optimaliseren van de menselijke factor binnen de organisatie is dat wel. Precies dat is ons specialisme. Wij werken met respect voor individualiteit, maar wel gefocused op de te behalen doelstellingen. Drie kernthema's daarbij zijn:

  • Performance management
  • Talentmanagement en leiderschapsontwikkeling
  • Mobiliteitsprogramma's en loopbaanontwikkeling

 

Wat kunt u verwachten?

Geen lijvige rapporten, wel heldere presentaties en concrete plannen van aanpak. Draagvlak en inzet staan daarbij centraal. Strategisch advies, uitvoeren van een training of begeleiding in een individueel traject: uw doelstellingen, vraagstelling en instrumenten zijn en blijven voor ons de kern.

 

Meer weten over de mensen achter Human Talent Results?

Human Talent Results is opgericht door Sandra Terwolbeck. In haar loopbaan van ruim 20 jaar werkte zij onder andere als consultant voor adviesbureaus, waaronder Mercer. Onder 'recente opdrachten' vindt u een actueel overzicht van activiteiten en opdrachten. Bij het uitvoeren van opdrachten maakt HUman Talent Result gebruik van partners waarmee al vele jaren samenwerkingsverbanden bestaan. Dit garandeert voor u de expertise die u nodig hebt, de professionaliteit van ons advies en de juiste bemensing bij projecten. 

 

Algemene voorwaarden

Human Talent Results is geregistreerd bij de KvK Midden-Nederland, 30250622.
pdfAlgemene Voorwaarden Human Talent Results

Human Talent Results; Pluk de vruchten van uw talenten!